Uw Vraag of Aanbod

Naam:

Woonplaats:

E-mailadres:

Telefoonnummer:


Kies een rubriek:

Gevraagd of Aangeboden?
Aangeboden
Gevraagd

Titel:

Tekst:
maximaal 1000 tekens

Eventuele foto's
U kunt twee foto's of afbeeldingen meesturen. De afbeeldingen moeten een jpg, png- of gif-bestand zijn en mogen maximaal 1 MB zwaar zijn.
Uw Vraag of Aanbod op deze site

Heeft u gereedschap, werktuigen, boeken, folders, foto’s of ander materiaal op het gebied van historische landbouw dat u wel kwijt wilt of juist zoekt voor uw verzameling, gebruik dan het formulier in de linkerkolom om uw wensen in de rubriek ‘Vraag en Aanbod’ te plaatsen.
Uw bericht mag maximaal 200 woorden bevatten. U kunt uw vraag ondersteunen met een of twee afbeeldingen of foto’s.

De redactie behoudt zich het recht voor om vragen en aanbiedingen zonder opgaaf van redenen te weigeren als deze volgens haar minder passend zijn voor deze rubriek.

Laat ons even weten of uw vraag of antwoord succes heeft gehad en van de site verwijderd kan worden. Na 100 dagen wordt uw vraag of aanbod automatisch verwijderd.

Van de rubriek onbekende voorwerpen worden de eventuele reacties vermeld onder 'de knop' IT ARK', ook een onderdeel van onze website.

Vraag & Aanbod


Boeken aangeboden

Honderd boeken te koop

Holwerd, 22 november 2016
Ik heb meerdere boeken te koop via de website boekwinkeltjes: http://www.boekwinkeltjes.nl/pipegaalboekjes Afron leden krijgen tien procent... verder lezen »
 

Klassieke tractoren. De mooiste modellen van A. tot Z.

Holwerd, 1 november 2016
Te koop aangeboden het nieuwe, ongebruikte, boek 'Klassieke Tractoren', geschreven door Nick Baldwin met veel kleurenfoto's van Andrew Morland.... verder lezen »
 

Boek: Glazen poterbewaarplaatsen in Fryslân

Holwerd, 1 november 2016
Op 30 oktober 2016 is het boek 'Glazen poterbewaarplaatsen' gepresenteerd op een themadag in het Fries Landbouwmuseum te Earnewâld. Dit boek met... verder lezen »
 

Glazen poterbewaarplaatsen in Fryslân.

Holwerd, 1 november 2016
Op 30 oktober 2016 is het boek 'Glazen poterbewaarplaatsen in Fryslân' geschreven door G. Herrema. Het boek is gepresenteerd op een themadag in... verder lezen »
 

Boeken gevraagd

Gevraagd het boek Strie moat bolsterje

stedebroec, 8 november 2016
Gevraagd het oekje over Vijverzathe te Jelsum 'STRIE MOET BOLSTERJE', geschreven door G. Fokkema-de Beer.

Kars Fielmich, Stedebroec. verder lezen »