Nieuws O.T.M.V

13 oktober 2018

Ploegen St.Jacobiparochie - LAST MINUTE.

verder lezen »
 

Nieuwsbrief O.T.M.V

1 oktober 2018

Nieuwsbrief OTMV Afdeling Friesland

Online versie

Techische avond, GEZOCHT- secretaris-

Goedendag Leden,

Door de vele aanmeldingen voor de technische avond is er inmiddels al een flinke wachtlijst. We zijn verheugd met de vele opgave maar spijtig natuurlijk voor degene die het treft, we zoeken hiervoor een oplossing. Helaas kunnen we de groepen niet groter maken. We komen hierop terug!

De voorbereidingen voor het lustrumevenement op 5 en 6 juli 2019 in Veenhuizen zijn al een tijd in volle gang. De hoofdlijnen zijn grotendeels bekend en de functies worden verdeeld in de lustrumcommissie.
Dit proberen we dan ook te verdelen in de 3 afdelingen en als afdeling Friesland zoeken wij iemand voor de secretarisfunctie.
Hierbij dus de vraag, wie wil in de lustrumcommissie plaatsnemen als secrestaris? En zo met ons het 40-jarig lustrum tot een geweldig evenement te maken!
Van alle 3 afdelingen zitten van elke afdeling een aantal bestuursleden in die commissie die regelmatig met elkaar vergaderen in Beetsterzwaag, soms met de complete besturen, soms alleen met de afgevaardigden per afdeling. We doen het met elkaar en helpen waar nodig.Fokko en Luc-Jan
 

NIeuwsbrief O.T.M.V

24 september 2018

Nieuwsbrief OTMV Afdeling Friesland

Online versie

Technische avond- praatavond Nijeholtpade.

Goedendag Leden,

Inmiddels is er meer bekend over de data voor de technische avond in Marssum bij Motorenrevisiebedrijf Wiering en de onderwerpen die behandeld zullen worden.

Ynze Boomsma en Fokko hebben samen met de Dhr Wiering de avond doorgenomen. Deze avond zullen we worden bijgepraat over algehele revisie, lijnboren, honen, kop vlakken, lagers gieten enz.
De eerste avond houden we op 19oktober en de tweede avond op 26oktober.
Hierbij geldt, vol=vol.
Opgave via dit emailadres, otmvfriesland@hotmail.com of bij Luc-Jan 06-29136515 of Fokko 06-12933351

Voor de praatavond in Nijeholtpade op vrijdagavond 2 november hebben we Henk Dijkstra als spreker te gast.
Dhr Dijkstra is directeur van het Fries Landbouwmuseum in Leeuwarden en doet al jaren onderzoek naar de ontwikkeling van de landbouwmechanisatie in Friesland. Deze avond geeft Dhr Dijkstra een overzicht van het onderzoek, met mooi fotomateriaal en flmpjes.
zie ook op; www.frieselandbouwwerktuigenfabrikanten.nl
De locatie is MFC de Nije Stienze, Kerkweg 9 in Nijeholtpade
(tegenover de kerk) Start 20.00u, inloop vanaf 19.30uFokko en Luc-Jan
 
Kijk voor meer nieuws in het nieuwsarchief »